Silo

Silo 2Het gebruik van een Diamur silo met menger maakt een einde aan het zelf mortel maken – of aan het dagelijks bestellen van soms niet  aangepaste hoeveelheden mortel.

Eén druk op de knop volstaat om de gewenste hoeveelheid mortel of beton te krijgen in de consistentie die u wenst. Een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing! 

 

Diamur: service van A tot Z

Een silo installeren is super eenvoudig. Een paar dagen na uw bestelling, komen wij een aangepaste silo plaatsen op uw werf. Indien u dat wenst, komt een technieker langs voor een vakkundige uitleg over de gebruiksvriendelijke bediening en het (zeer eenvoudige) onderhoud. 

Als u de silo niet meer nodig hebt, komen wij die weghalen of verplaatsen naar uw volgende werf.

We werken met een netwerk van professionele handelaars in bouwmaterialen en lokale servicecentra verspreid over het ganse land. Ze hebben een eigen technische dienst, die paraat staat wanneer nodig. Zo bent u zeker van de beste en snelste service. 

 

Universele inzetbaarheid

Silo 3Alles wat u op de werf nodig hebt, is een voldoende stabiele ondergrond (een volle silo weegt tot 40 ton) en een water- en elektriciteitsaansluiting. Standaard zijn de silo’s uitgerust met mengers die op het 3-fase 400V of 230V stroomnet werken. Indien u dat wenst, kunnen wij ook een menger leveren die op monofase 230 V werkt.

De compacte silo’s nemen weinig ruimte in.

Onze mortelmengers zijn zeer gebruiks – en onderhoudsvriendelijk. Ze hebben een antikleeflaag aan de binnenkant, waardoor ze quasi zelfreinigend zijn.

 

Lees meer in onze silo-folder...