Wie zijn wij?

Diamur is al jarenlang bekend en geapprecieerd als producent van een groot gamma kant-en klare droge mortels en andere mengelingen voor de vakman.

Wij beschikken over de modernste apparatuur, zodat we doorlopend dezelfde hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze producten worden continu gecontroleerd door ons eigen labo.

Al onze producten zijn verkrijgbaar in silo of minisilo en in plastic zakken van 25 kg (voor bestellingen vanaf 30 ton)

Ons gamma mortels draagt het BENOR en/of CE keurmerk.

We hebben een aangepaste mengeling voor elke toepassing: voor normaal zuigende of zuigende steen, uitbloeiingsgevoelige steen, mengsels met verschillende verwerkingstijden, doorstrijk- en dunbedmortels, waterdichte mortels

We leveren ook aangepaste droge betonmengelingen en speciale mengsels voor opvoegen en opvullen van bevloeringen en bestratingen en chapes.

 

Lokale Servicecentra

Voor onze silo’s werken we met een netwerk van lokale servicecentra. Die zijn verspreid over het ganse land, zodat er altijd een in de buurt van uw werf is. Ze hebben een eigen technieker, die paraat staat wanneer nodig. Zo bent u zeker van de beste en snelste service.

 

Respect voor het milieu

Diamur draagt milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Diamur is silo is per definitie verpakkingsvrij… dus geen overbodige belasting van het milieu. En jawel, onze plastic zakken zijn ecologisch verantwoord! Ze zijn immers 100% recycleerbaar, daar maken we een punt van.